Wednesday, 16 November 2016

Ini komen Elly Mazlein terhadap kak Ogy. Hormat sampai tahap 'ibu'!

Elly Mazlein mengakui yang dia masih mempunyai rasa hormat terhadap Fauziah Ahmad Daud aka Ogy Ahmad Daud sebagai orang yang lebih tua dan berpegalaman dalam dunia seni, walaupun menyedari Ogy mengkritiknya di program realiti Gegar Vaganza 3 (GV3) pada 6 November lalu.
"Pada saya banyak cara dia boleh bercakap termasuk menegur saya secara peribadi jika tidak berpuas hati tetapi perkara sudah pun berlaku dan saya ingin lupakan sahaja.

"Biarpun dia serang saya tetapi saya tetap menghormatinya bukan sahaja sebagai pelakon senior dan orang yang lebih tua daripada saya tetapi melihatnya sebagai seorang ibu.

"Hendak bergaduh pun sampai bila? Ia tidak akan membawa apa-apa kebaikan dan saya terima sahaja apa yang orang hendak katakan kepada saya,

"Apabila Kak Ogy mengatakan dia kenal saya, saya sebenarnya tidak mengenalinya secara peribadi untuk mengulas panjang tentang tujuannya mengkritik saya.

"Kami bekerjasama pun 11 tahun lalu dan itu pun dia hanya sempat mengarah separuh sahaja drama berkenaan sebelum diganti orang lain kerana masalah tertentu," ujarnya. ujarnya kepada mStar Online.

No comments:

Post a Comment