Friday, 10 March 2017

Bekas suami kacau Fasha Sandha? HOT

Fasha Sandha mendedahkan beliau pernah mendapat seribu panggilan telefon tidak berjawab, selain mesej dan rakaman suara yang dikatakan mengganggu kehidupan peribadinya.

Mendedahkan perkara terbabit di laman sosial Instagram semalam, Fasha bagaimanapun tidak mendedahkan individu berkenaan. Berdasarkan entri terbabit, dia membayangkan beliau sudah lama memendam sesuatu dalam hati, namun tidak suka berkongsi mengenainya di media sosial.
"Tetapi mungkin malam ini (semalam), saya buat untuk kebaikan saya dan keluarga saya.

"Dulu orang mengherdik saya, mencaci hina saya, tanpa usul periksa. Saya tidak boleh membuka mulut untuk membela diri saya dan keluarga.

"Orang tak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Berapa kali saya melarikan diri dan menjauhkan diri daripada dia supaya saya tidak bersama dengan dia. Saya tahu betapa bencinya keluarga dia kepada saya. Ditambah pula dengan 'hasutan' orang yang lama.

"Apapun, (dengan) takdir Allah kami bersama. Masa telah berlalu; ia tidak berkekalan di atas 'sebab-sebab tertentu'. Saya yakin, anda boleh fikir sendiri apakah sebabnya," tulis Fasha kepada BharianOnline.
Caption IG Fasha..
fashasandha

Bismillahirahmanirahim.
Bila kita diatas; selalunya nasib lebih memihak kepada kita.
Tapi jangan lupa, keadilan di Akhirat kelak.. Allah lebih mengetahui, satu persatu amalan kita dan segala yang kita lakukan.
.
Saya tak suka nak kongsi cerita di media sosial, tapi mungkin malam ni, saya buat untuk kebaikan saya dan keluarga saya. .
.
Dulu orang mengherdik saya, mencaci hina saya, tanpa usul periksa. Saya tidak boleh membuka mulut untuk membela diri saya dan keluarga. Orang tak tahu apa yang berlaku sebenarnya. Berapa kali saya melarikan diri dan menjauhkan diri daripada dia agar saya tidak bersama dengan dia.Saya tahu betapa bencinya keluarga dia kepada saya. Ditambah pula dengan 'HASUTAN' orang yang lama.
Apapun, Takdir Allah kami bersama.
Masa telah berlalu; ianya tidak berkekalan diatas 'SEBAB2 TERTENTU'
Saya yakin, anda boleh fikir sendiri apakah sebabnya..
.
Saya cuma berharap; ada yang dapat memberikan kesedaran kepada mereka; bahawa bukan saya; bukan saya yang tergila2 ; bukan saya; tetapi DIA. Semuanya berBUKTI

Selepas tidak bersama;
Kalau nak dihitung, dah dekat beribu missed calls di masa2 yang weird; beribu messages, beribu voice notes yang telah saya rakam;
saya akan gunakan demi membela diri saya; demi MARUAH saya.
Belajar menghormati privasi saya
.
.
Please Get well soon, to u and family;
Akan ku buka satu demi satu.
Biar semua orang tau...kisah sebenar.
Demi membela diri. .
Silakan lah berikan ni kepada pihak mereka. .
Agar mereka sedar siapa yang GILA

#akudahmoveonkaucariPASAL #semogaINSAF #semogakeluargakausedarKAUGILA #akankubukasatupersatu
#biladahgelabahkauSAMANsanasini #akuadabukti
#akubaikkaupijakkepala
#kaumasihlagigila
#dramaseribuepisod

No comments:

Post a Comment